TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Scott & Bailey
Scott en Bailey onderzoeken de zaak van de vermiste achtjarige Dylan Nichols, maar ze weten niet dat de dader dicht bij de familie staat. Ondertussen blijken de mannen in hun leven zeer vasthoudend te zijn.
«
»
03:05 Darby and Joan
De zoektocht naar een vermiste jongen wordt bemoeilijkt door de komst van Joans dochter Rebecca.
«
»
03:50 Silent Witness
Terwijl hun verdachte in coma ligt en er mogelijk een moordenaar in het ziekenhuis rondwaart, doet Nikki een beroep op de expertise van Adam om de zaak op te lossen. Samen bereikt het team een doorbraak.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch een moord onderzoekt, maakt hij gebruik van onthullend recherchewerk.
«
»
05:30 Ghosts
Mike maakt zich steeds meer zorgen over de toekomst. Het stel denkt erover een stuk land te verkopen, tot grote woede van Lady Button. Misschien worden de gedichten van Thomas eindelijk gepubliceerd.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Miranda en Max doen in de wijnstreek onderzoek naar een doodgeschoten hond op een van de bekendste wijngaarden van Mallorca. Al snel blijkt dat het schietincident deel uitmaakt van een reeks steeds ernstiger worden bedreigingen.
«
»
06:45 Grantchester
Een studente valt tijdens een riskante protestactie op het dak van een universiteitsgebouw naar beneden en overlijdt. Will en Geordie ontdekken dat haar dood geen ongeval was, zoals aanvankelijk werd aangenomen.
«
»
07:35 Father Brown
De vrijlating uit de gevangenis van een veroordeelde moordenaar doet Kembleford op haar grondvesten schudden. Father Brown moet zijn dierbaren zien te beschermen.
«
»
08:25 Death in Paradise
Wanneer een makelaar tijdens de onderhandse verkoop van een paradijslijk stukje strand wordt vermoord, stelt het team een onderzoek in. Ze ontdekken dat de kopers het slachtoffer waren van oplichting.
«
»
09:20 Midsomer Murders
De succesvolle imkerij van de familie Deddington heeft Granville Norton op de kaart gezet. Maar de vraag is hoe ver zij bereid zijn te gaan om hun goede naam te behouden.
«
»
10:05 Midsomer Murders
De succesvolle imkerij van de familie Deddington heeft Granville Norton op de kaart gezet. Maar om deze positie te behouden zijn zij bereid extreem ver te gaan.
«
»
10:55 Call the Midwife
Het is mei 1968. De nonnen van Nonnatus House krijgen te maken met moeilijke gevallen, waaronder een casus die iedereen persoonlijk raakt, als blijkt dat Lucille met haar eigen gezondheid worstelt.
«
»
11:50 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Na een dodelijk ongeval in een tapijtopslag huurt de jongste dochter van een tapijtkoning Frank en Lu in om een onderzoek in te stellen naar haar eigen zussen.
«
»
12:35 Death in Paradise
Neville buigt zich over een mysterie uit het verleden dat meer duidelijkheid moet brengen over wie de concertpianist heeft vermoord en waarom. Gelukkig is hulp nabij met de terugkeer van een voormalige brigadier.
«
»
13:30 Father Brown
De vader van een jonge schrijver wordt dood gevonden. Father Brown moet de moordenaar zien te vinden voordat een reiziger wordt opgehangen.
«
»
14:15 Father Brown
Father Brown en zijn vrienden zijn gestrand in een hotel met een groep hedonisten. Er loopt een moordenaar rond, en Father Brown moet hem vinden voor er meer gasten dood teruggevonden worden.
«
»
15:10 Murdoch Mysteries
Een man valt dood neer net als hij lid wil worden van een geheime loge, waar Brackenreid en Crabtree ook lid van zijn. Maar het kost wat overtuigingskracht van de andere leden van de loge om Murdoch en Ogden geaccepteerd te krijgen als onderzoekers.
«
»
16:10 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de afgezonderde wereld van Midsomer Priory als er een non wordt gevonden die blijkt te zijn gewurgd.
«
»
18:00 Death in Paradise
DI Neville Parker stelt een onderzoek in wanneer ondernemer en familieman Gerry Stableforth dood in een ravijn wordt aangetroffen. Zijn familieleden zijn geschokt door zijn dood.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het is Kerstmis in de Caraïben en Neville's moeder, Melanie, is in de stad. Ondertussen wordt de rijke zakenman Gerry dood aangetroffen in een ravijn. Het zou gewoon een ongeluk kunnen zijn.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Wanneer een waanzinnige man dreigt om een dodelijk gas in Toronto te verspreiden, voert Murdoch een race tegen de klok om de man te stoppen.
«
»
21:00 Harry Wild
Harry, Fergus en Lola zijn eregasten op een moordmysteriefeest met een jaren 20-thema op een afgelegen eiland. Maar ze komen er al snel achter dat ze op het eiland vastzitten met een moordenaar.
«
»
21:55 Death in Paradise
Het team wordt verdeeld tussen Saint Marie en Saint Auguste terwijl ze een sterfgeval onderzoeken.
«
»
23:00 Beyond Paradise
Humphrey en Esther gaan naar de Shipton Abbott Players voor een repetitie van een moordmysterie.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar een in beton gestort lichaam komt Murdoch in conflict met Dr. Francis.
«
»
00:55 Devil's Peak
Nadat Benny de identiteit van de Assegai Killer heeft achterhaald, gebruikt hij Bonnie om de moordenaar uit zijn tent te lokken. Maar terwijl het corruptienetwerk afbrokkelt, ontdekt Benny dat zijn gezin in gevaar verkeert.
«
»
01:45 Dickensian
Een potentiële rivaal in Satis House is voor Compeyson reden tot bezorgdheid. Als een dronken grap gevaarlijk uitpakt, realiseert Arthur zich hoe ver Compeyson bereid is te gaan om zijn doel te bereiken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers