TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:50 Geen uitzending
«
»
02:55 Border Security: America's Front Line
Een busreiziger vertelt vreemde verhalen op het JFK vliegveld, terwijl een politiehond in Chicago een berg contant geld ontdekt. In de staat Washington ontdekken beveiligers de alter ego van een Amerikaan.
«
»
03:00 Geen uitzending
«
»
03:10 Geen uitzending
«
»
03:20 Border Security: America's Front Line
Op Detroit Metro Airport kan een reiziger beter aandacht besteden aan zijn verhaal dan aan zijn manieren. De politiehond in Chicago weet dat smokkelaars geen spelletjes spelen. In Port Huron vindt een achtervolging plaats.
«
»
03:20 Geen uitzending
«
»
03:30 Geen uitzending
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:50 Geen uitzending
«
»
04:00 Geen uitzending
«
»
04:10 Geen uitzending
«
»
04:20 Geen uitzending
«
»
04:30 Geen uitzending
«
»
04:40 Geen uitzending
«
»
04:55 Geen uitzending
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
«
»
05:40 Geen uitzending
«
»
06:25 Geen uitzending
«
»
06:50 Geen uitzending
«
»
07:10 Geen uitzending
«
»
07:30 Geen uitzending
«
»
07:45 Two and a Half Men
Alan keert terug in het strandhuis nadat hij wordt ontslagen uit het ziekenhuis. Iedereen is aanwezig om hem op te vangen, en Walden lijkt er alles aan te willen doen om Alan zo goed mogelijk te verzorgen.
«
»
07:55 Geen uitzending
«
»
08:05 Two and a Half Men
Jake is bijna klaar met zijn school, en moet dus serieus over zijn toekomst na gaan denken. Judith oppert de mogelijkheid om bij het bedrijf van Walden in dienst te treden.
«
»
08:15 Geen uitzending
«
»
08:25 NCIS: Los Angeles
Als een rakettest wordt onderbroken en de raket een andere richting neemt, moet het team zoeken naar de hackersgroep verantwoordelijk voor de aanval met behulp van een jonge computerspecialist.
«
»
08:35 Geen uitzending
«
»
09:10 Hawaii Five-0
McGarrett doet zich voor als een piloot om een vliegtuigcrash, die tot de dood van de desbetreffende piloot leidde, te onderzoeken.
«
»
09:50 The Titan Games
De strijd begint met een best-of-three competitie: de winnende mannelijke en vrouwelijke deelnemer strijden elk tegen een professionele atleet. Dit zijn NFL-legende en professionele bowler Joe Thomas en wereldkampioen boksen Claressa Shields.
«
»
11:15 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Slechte drankjes, wild personeel en dronken eigenaren bemoeilijken Jon en zijn experts terwijl ze falende bedrijven een laatste kans willen geven op succes.
«
»
12:05 Pawn Stars
Er komt Jurassic Park-speelgoed de winkel binnen dat misschien niet zo waardevol is als Chum denkt.
«
»
13:00 Highway Thru Hell
Op de Coquihalla Highway in B.C. overvalt een vroege sneeuwval de vrachtwagenchauffeurs. Jamie Davis komt oog in oog te staan met een zware brandstoftanker. De vonken vliegen over als James Luke en The Black Sheep een semi proberen te redden.
«
»
13:55 The Titan Games
De competitie gaat verder met de onderlinge uitdagingen. De winnende man zal het opnemen tegen de regerende Titan en NFL-grootheid Joe Thomas, en de winnende vrouw zal de regerende Titan Chantae McMillan uitdagen op de berg Olympus.
«
»
14:50 Hawaii Five-0
McGarrett doet zich voor als een piloot om een vliegtuigcrash, die tot de dood van de desbetreffende piloot leidde, te onderzoeken.
«
»
15:45 Scorpion
Enkele smokkelaars hebben een originele en ingenieuze manier gevonden om illegaal drugs het land binnen te smokkelen: ze maken gebruik van drones. Walter stelt Happy en Toby voor een ultimatum.
«
»
16:40 Bar Rescue
Jon Taffer begint aan een rondreis langs de slechtste horecazaken van Amerika. Slechte drankjes, wild personeel en dronken eigenaren bemoeilijken Jon en zijn experts terwijl ze falende bedrijven een laatste kans willen geven op succes.
«
»
17:30 Pawn Stars
Rick is in de Big Apple om een deal te sluiten. Een speciale editie van een Stan Lee Funko Pop pop.
«
»
18:30 Highway Thru Hell
Jamie test de grenzen van zijn klassieke kraanwagen in een grindgroeve. Mitch en James klauteren om een vrachtwagen en een camper te redden op een ijzige klif. Colin krijgt eindelijk een scheur in de duwbumper van Mighty Mo.
«
»
19:30 Border Security: America's Front Line
In Buffalo vermoeden agenten dat een kunstmestverkoper leugens verbouwt. Een Canadese steekt per ongeluk de Ambassador Bridge in Detroit over en haar medicinale marihuana kan haar duur komen te staan.
«
»
20:05 Border Security: America's Front Line
Een jonge Brit arriveert op Detroit Metro Airport om een Amerikaanse vriend van het internet te bezoeken. Bij de Buffalo Peace Bridge Crossing is een Canadese op weg om motoronderdelen te kopen en wordt kieskeurig.
«
»
20:35 The Expendables 3
Barney en zijn team van doorgewinterde huurlingen nemen het op tegen de kwaadaardige wapenhandelaar Conrad Stonebanks, die tevens een ex-collega van hen is.
«
»
22:55 Need for Speed
Eigenaar van een tuningbedrijf Tobey Marshall belandde - onschuldig - in de gevangenis wegens een vermeende poging tot moord. Nu hij vrij is wil hij tijdens een underground autorace wraak nemen op diegenen die hem erin hebben geluisd.
«
»
01:20 Hawaii Five-0
McGarrett, Danny, Tani en Junior worden blootgesteld aan een dodelijk biologisch wapen. De rest heeft van het team heeft acht uur om hen te redden, en hun leven te redden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers