Binnenkort op VIER: 'Gent West' - VIDEO

Na jaren van mishandeling komt Vronique Dockx na een mislukte poging tot doodslag op haar man terecht in de vrouwengevangenis van Gent West.

Het spannende drama kan je binnenkort zien op VIER. In (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: maandag 15 januari 2018

Op maandag vielen er vier miljoenentoppers te rapen. 'Mij Overkomt Het Niet' strandt op een zucht van dat magische getal. 'Familie' en 'Blokken' blijven het goed doen. 'Wereldrecord' op Canvas levert een beetje in.

Lees meer
'Temptation Island' - de verleidsters (foto: VIJF - SBS Belgium 2018)

'Temptation Island 2018': de verleidsters - VIDEO

Geen verleiding in het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' zonder deze acht dames. Maak kennis met de verleidsters die de mannelijke koppelhelften dit jaar het vuur aan de schenen zullen leggen.

Lees meer
'Beste Kijkers' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Battle of the sexes in 'Beste Kijkers'

Mannen versus vrouwen: in aflevering 3 van 'Beste Kijkers' op woensdag 17 januari leidt Nathalie Meskens een ware 'battle of the sexes'.

Lees meer
TVV Thuis 2016 Dylan, Renzo en Nancy in 'Thuis' (foto: En -  VRT 2016)

'Renzo' reageert op ontslag in 'Thuis'

Acteur Frank Van Erum (Renzo) is allerminst opgezet met zijn ontslag uit 'Thuis'. Dat liet hij al eerder via Facebook blijken. In Story gaat hij deze week nog een stapje verder.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

Birgit Van Mol in 'Telefacts Winter' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'Telefacts Winter': Grand chique in de Zwitserse Alpen

Terwijl het Franse Courchevel vooral de nieuwe rijken aantrekt, is Sankt Moritz in Zwitserland al jaren het favoriete skioord van adel, koningshuizen en Europese jetset.

Experten 'Blind Getrouwd'  - seizoen 3 (foto: TVvisie -  Roger Mortelmans 2018)

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' met VIJF koppels op VTM

'Blind Getrouwd' is ondertussen een sterkhouder voor VTM. Drie koppels op zeven die een match vertoonden, zijn bij elkaar gebleven.

TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 12, 13 en 14 januari 2018

Dit weekend werd er veel naar het veldrijden gekeken. Maar ook film en 'F.C. De Kampioenen' blijfen populair. 'Sorry Voor Alles' is weer de winnaar van het weekend.

'De Noodcentrale' (foto: En -  VRT 2017)

'De Noodcentrale' ook in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Itali en Australi

En heeft bijzonder nieuws: het succes van 'De Noodcentrale' breidt zich internationaal uit. Het format, dat calltakers van de noodcentrales van 100/112 en 101 volgde, werd verkocht aan het buitenland.

'Rijker dan je Denkt?' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Designerbrillen in 'Rijker dan je Denkt?'

'We gaan gas geven vandaag!', met die toepasselijke woorden opent Staf de negende schattingsdag van 'Rijker Dan Je Denkt?' in Autoworld te Brussel.

'Temptation Island' - de verleiders (foto: VIJF - SBS Belgium 2018)

'Temptation Island 2018': de verleiders - VIDEO

Hl binnenkort start het nieuwe seizoen van 'Temptation Island' op VIJF. En geen Temptation, zonder verleiders. Ontdek hier de vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier
Kobe Ilsen met 'De 3 Wijzen' op En

Kobe Ilsen zoekt publiek voor nieuw seizoen 'De 3 Wijzen'

Het legendarisch spelprogramma 'De 3 Wijzen' keert heel binnenkort terug op En voor een nieuw seizoen. En Kobe Ilsen zoekt nog fijn publiek! Wijzen van dienst zijnonder meer Erik Van Looy, Philippe Geubels, Nathalie Meskens, Gert Verhulst en Stan Van Samang.

Lees meer
Tom Lenaerts in 'Kalmte Kan U Redden'  (foto: Joost Joossen - VRT - En)

Tom Lenaerts zoekt kandidaten voor 'Kalmte Kan U Redden'

Combineer jij een goeie algemene kennis met stalen zenuwen en een ravissante persoonlijkheid? Zou je er niets mee inzitten om 10.000 euro rijker te worden? Dat klinkt als een match, misschien ben jij de perfecte kandidaat voor 'Kalmte Kan U Redden'.

Lees meer
Steven Van Herreweghe (foto: En -  VRT 2017)

Steven Van Herreweghe zoekt publiek voor nieuwe En-show

In zijn nieuwe programma 'Van Algemeen Nut' nodigt Steven Van Herreweghe in 2018 elke donderdag enkele bekende en minder bekende mensen uit. En ding hebben ze met elkaar gemeen: allemaal zijn ze ooit op televisie geweest. Jij kan erbij zijn!

Lees meer

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Milwaukee is een van de armste steden in de Verenigde Staten, met de meest verscheiden mix aan nationaliteiten. Het wapengeweld en het aantal moorden swingt er de pan uit, en de stad in het midwesten staat dan ook symbool voor de complexe relatie van de VS met wapens en de groeiende tweespalt tussen de politie en de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Louis loopt mee met de politie van Milwaukee die patrouilleert in District 5, een van de dodelijkste wijken van het land, met een moordcijfer dat twaalf keer het nationale gemiddelde is. Hij volgt ook de recherche die een van de vele moorden in de stad onderzoekt. Verder bezoekt Louis ook een familie die recent een geliefde verloor door wapengeweld, en hij ontmoet een voormalig bendeleidster die nu haar leven heeft omgegooid en zelf oplossingen aanreikt om het geweld te stoppen. In de straten van Milwaukee dompelt hij zich onder in een gemeenschap die zich misbegrepen voelt door de politie, waardoor het vertrouwen helemaal weg is.

'Louis Theroux - Dark States', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (15/01)