Milow, Kommil Foo, Ilse deLange, Jan Leyers, Laura Tesoro, Bart Kaëll en Stef Kamil Carlens in 'Liefde voor Muziek'

Aan muzikale variatie geen gebrek in het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'. Pop, cabaret, country, rock, schlager: nooit lagen de muziekstijlen van de artiesten zo ver uit elkaar.

Na Laura (...)

Lees meer

'Die Huis' met Zuhal Demir: 'Fier om de dochter van een mijnwerker te zijn'

Dinsdag ontvangt Eric Goens politica Zuhal Demir in 'Die Huis'. Wanneer zij op het domein aankomt, neemt Eric een risico. 'Mijn rij-instructeur zei: je moet een bord op je auto plaatsen met 'Gevaar (...)

Lees meer
TVVlogo kijkcijfers blue

Kijkcijfers: 16, 17, 18 november 2018

'Dancing With The Stars' blijft de verwachtingen van VIER overtreffen. De pijnlijke nederlaag van de Rode Duivels werd door dik 1,2 miljoen fans gezien. 'De Kotmadam' neemt een vliegende start, 'Professor T.' levert kijkers in.

Lees meer
'Rijker Dan Je Denkt?'

Nieuw seizoen van 'Rijker Dan Je Denkt?'

Staf Coppens gaat vanaf dinsdag 20 november opnieuw op schattenjacht doorheen Vlaanderen in het nieuwe, zevende seizoen van 'Rijker dan je Denkt?'.

Lees meer
Jens Dendoncker in 3D in New York (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Jens Dendoncker in 3D-versie mee naar New York

Je vernam het misschien al: Jens Dendoncker heeft de laatste tijd meer last van epilepsie-aanvallen en besloot daarom dus niet mee te gaan naar New York, waar vandaag bekend zal worden of het eerste seizoen van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' een Emmy wint in de categorie non-scripted entertainment.

Lees meer
'Succesrijk! Topondernemers in Vlaanderen' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Cathérine dinsdag thuis bij Bart Verhaeghe

Cathérine Moerkerke gaat op bezoek bij Bart Verhaeghe, de voorzitter van Club Brugge en bezieler van Uplace. Verhaeghe woont in een prachtige vierkantshoeve in Vlaams-Brabant, met aangrenzende weiden waarop hij ezels houdt.

Lees meer

Meest recente

Loading

multimedia SPOTLIGHT

'Sven & Anke' op Joe (foto: Joe - © MEDIALAAN 2018)

Joe-ochtendduo Sven en Anke zamelt 10.000 euro in voor Rode Neuzen Dag met De Muziekfabriek

In het voorjaar riep het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx 'De Muziekfabriek' in het leven: ze gingen elke dag naar een bedrijf om daar 's ochtends live radio te maken.

Telenet 2016

Telenet verlengt contract met HBO en breidt catalogus stevig uit

Telenet kondigt aan zijn contract met HBO te hebben verlengd en uitgebreid. Al zeven jaar zijn de nieuwe reeksen van HBO in Vlaanderen als eerste bij Telenet te bekijken. Vanaf nu wordt daarnaast de volledige catalogus van content die het productiehuis ooit produceerde beschikbaar in Play en Play More.

'Tipsy' (foto: VIJF - © SBS Belgium 2018)

Het moment van de waarheid in 'Tipsy'

Kat en Lyn zitten in de laatste week van hun experiment. Kat is haar stem volledig kwijt en ook Lyn zit door haar reserves heen. Maar dat houdt hen niet tegen om voor de laatste keer nog eens alles te geven: ze gaan clubben in The Villa.

Trailerpark Telenet (foto: © oona/Telenet 2018)

Bingewatchen en overnachten in je favoriete serie

Het kijkgedrag in Vlaanderen is de laatste jaren sterk geëvolueerd. Onze honger naar de beste lokale en internationale series is aanzienlijk gegroeid en liefst van al gaan we ook helemaal op in onze favoriete reeks door te bingen.

logo Ketnet V3 Ketnet logo V3

Ketnet zet mee de schouders onder positieve 'Hope works'-video's

Dinsdag 20 november is het kinderrechtendag. Als supporter van alle kinderen in Vlaanderen zet Ketnet z’n schouders onder het internationale Hope works-initiatief.

'Kinderen van de Kolonie' (foto: Canvas - © VRT 2018)

Nieuw op Canvas: 'Kinderen van de Kolonie'

Na het spraakmakende 'Kinderen van de Collaboratie' presenteert Canvas nu de gelijkaardige reeks 'Kinderen van de Kolonie', over een andere controversiële periode in onze geschiedenis.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ komt terug met nieuw seizoen

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar één ding betekenen: 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' to the rescue. Hoe vertel je je puberzoon voor de honderdduizendste keer dat hij ook eens met de hond moet gaan wandelen?

Lees meer
'K3 Roller Coaster' (foto: VTMKZOOM - © MEDIALAAN 2018)

Hanne, Marthe en Klaasje openen hun roller disco

Woensdag 31 oktober is het zover. Dan openen Hanne, Marthe en Klaasje officieel de deuren van hun 'K3 Roller Disco'. In hun allereerste fictiereeks, die volledig werd opgenomen in een indrukwekkende 360-graden studio, rollen Marthe, Klaasje en Hanne de zotste avonturen tegemoet.

Lees meer
'Over Eten' (foto: Eén - © VRT/Koen Bauters 2018)

Nieuw seizoen 'Over Eten' op Eén

Moeten we morgen met z’n allen veganistisch gaan leven? Wat kunnen we doen aan de gigantische berg voedsel die we wereldwijd verspillen? Waarom eten we meer avocado’s dan boerenkool? Moeten we nog calorieën tellen? En wat zit er nu echt in een frikandel?

Lees meer

Kijktip van de dag

'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Alex Agnew: het is een lieve mens, maar hij kan niet tegen zijn verlies. Als zelfs een spelletje ganzenbord met dochterlief al voor problemen zorgt, vinden z'n vrouw Yasmine en dochter Amy dat het genoeg is geweest. De comedian begrijpt niet wat er aan de hand is wanneer de schooldirecteur belt nadat Amy 'een woedeaanval kreeg'.

'Hoe Zal ik het Zeggen?', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers

Meest gelezen

Dag top 3 (18/11)