TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Er is een bal die van de trap af stuitert, een muziekmolen met een harp en Boekenmeisje maakt een kapstok door middel van magie.
«
»
06:05 Bumba
Bumba en Arro spelen in de ruimte. Ze vinden een ster en spelen eromheen totdat het vertrekt.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje arriveert in het atelier van een naaister en is enthousiast over haar creaties. Stoppeltje wil ook kleding maken, maar de eisen van Clara demotiveren hem, omdat hij vooral plezier wil hebben.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Kamiel weten geen raad met het onweer. Kameraadjes Liam en Jassim bedachten een fantastisch onweersspel dat ze spelen wanneer het dondert en bliksemt.
«
»
06:25 Rintje
Rintje heeft geen zin om zijn kamer op te ruimen en besluit weg te lopen naar een plek waar hij dat nooit meer hoeft te doen: de schuur. Henriette en Tobias komen er ook gezellig bij wonen maar als het etenstijd is gaan ze toch maar weer naar huis.
«
»
06:30 Dinostad
Ricky wil zo snel mogelijk volwassen worden. Als hij erachter komt dat mensen elke keer ouder worden als ze jarig zijn, viert hij zijn verjaardag dertien keer achter elkaar.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu opent een salon voor pruiken die zeer succesvol blijkt. Zijn voorraad is echter op wanneer Pinga's aan de beurt is.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje heeft een meisje te logeren. Eerst vindt ze het eng, maar met al haar eigen spulletjes om zich heen is het eigenlijk best leuk.
«
»
06:55 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Mama schrobt de hoofden van Gaspard en Simon met shampoo omdat ze luizen hebben. De twee broers komen er al snel achter waar ze het hebben opgelopen, want Super Konijn zit op de zaak.
«
»
07:05 Pop Papierstad
De vrienden gaan samen een wandeling maken in de bergen. Maar wanneer Mae-Mae haar vrienden de verkeerde kant op leidt, wordt de tocht naar de top veel lastiger dan ze hadden verwacht.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Een verdrietig jongetje loopt de winkel in. Zijn teddybeer is stuk. Sameer moet echter eerst een verfklus afmaken. Maar dat vinden Saïd en Anna niet ok. De beer heeft pijn en moet nu beter gemaakt worden. Dan moeten Saïd en Anna zelf aan de slag.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie worden uitgenodigd als special act op een rapfestival. Marie is dolenthousiast, over the top gaan ze ervoor. Ze rappen, maar het lukt hen toch niet zo goed, dit wordt een fiasco.
«
»
07:30 Molang
In de Middeleeuwen zien Molang en Piu Piu hoe de koning achter een kleine spin aanrent. De koning struikelt echter, valt in een magische ketel en verandert vervolgens zelf in een spin.
«
»
07:35 Nachtwacht
Een schattenjager vindt een antiek kistje met een op het eerste zicht onschuldige steen. Een draak neemt de vorm aan van een van de vrienden van de Nachtwacht.
«
»
08:00 De nieuwe avonturen van Oggy
De luie kat Oggy geniet van een simpel leventje. Hij wil alleen maar eten en tv kijken. Zijn drie huisgenoten, kakkerlakken Marky, Joey en Dee Dee, zitten hem daarbij flink in de weg, want zij doen er alles aan om Oggy's rustige levenje te verstoren.
«
»
08:05 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Onbedoeld hebben Piya en de kakkerlakken Oggy's geliefde boom omgehakt. Piya moet manieren vinden om Oggy thuis te houden terwijl de kakkerlakken deze grote fout proberen te herstellen.
«
»
08:15 De Raad van Soekie
Al het turnmateriaal is stuk. Soekie belooft dat ze voor een nieuwe trampoline zal zorgen. Pedro eist dat indien dit Soekie niet lukt tegen het einde van de week, ze moet opstappen als voorzitter van de leerlingenraad.
«
»
08:30 Nachtwacht: Het Duistere Hart
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal een van de Raadgevers van koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Keelin wordt aangeduid als nieuwe koningin.
«
»
10:00 De nieuwe avonturen van Oggy
Een van de kakkerlakken ontdekt een gloeiende lamp in de kamer van Piya.
«
»
10:10 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:15 Tok Tok
Grappige animatiereeks waarin stierendokter Gordon, bijgestaan door de tweelingkuikens Schaal en Dons, steeds een originele oplossing heeft voor de problemen van de dieren in het dorp.
«
»
10:25 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:30 De avonturen van kleine pinguïn
Grappige animatiereeks over de avontuurlijke kleine pinguïn Oscar die er alleen op uitgaat om zijn thuiseiland te verkennen in de voetsporen van zijn grote held, de beroemde Sinoe.
«
»
10:35 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp wordt opgeschrikt door de ontdekking van Gregor het 'monster'. Koekie sluit een bijzondere vriendschap met hem en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij onschuldig is.
«
»
10:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio, Bettina en Floris raken in de problemen als ze op bezoek gaan bij Albuza het oude vrouwtje. Het lijkt er namelijk op dat ze plannen heeft om de vriendjes op te peuzelen.
«
»
11:00 Royals Next Door
Het is werkervaringsdag op school en Stella staat op het punt om te leren dat tandarts zijn hard werken is, veel harder dan gewoon een prinses zijn.
«
»
11:10 Royals Next Door
Stella en haar vrienden besluiten een koninklijke voorstelling op te voeren.
«
»
11:20 Lou
Lou's moeder Emma boekt geen vooruitgang met haar nieuwe roman en is navenant depressief. Het is dus hoog tijd dat Lou haar gedachten verandert. En hoe kan ze dat beter doen dan Emma te koppelen aan haar nieuwe buurman Richard?
«
»
11:30 Lou
Sinds Lou zich weer eens verslapen heeft en Mina een eeuwigheid op haar heeft moeten wachten, is er radiostilte tussen de twee beste vriendinnen. Maar dan ontmoet Lou voor het eerst haar crush Tristan en wisselt een paar woorden met hem.
«
»
11:45 Kapot gaan
Francisco uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen. De vraag is wie van hen het hardst kapot zal gaan.
«
»
11:55 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
12:10 Ket & Doc
Mona is een fantasierijke tiener die,net zoals haar broer, kampt met ASS, oftewel autismespectrumstoornis. Ze staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal een overstap maken.
«
»
12:25 GameKeepers
Een virus heeft de gamewereld vervloekt tot een land van levende doden. Mats en Sari proberen te ontsnappen aan de zombies en samen met Lizzy het tegengif van het virus te vinden, tot een van de GameKeepers zelf besmet geraakt.
«
»
12:50 Helden
De helden houden een spectaculaire race met zelfgebouwde boten, doen een spetterend prikparcours met ballonnen en bouwen een mega papier-maché.
«
»
13:05 Onze natuur
Miljoenen jaren geleden is uit de zee het eerste leven aan land gekropen. In de poelen van de veengrond worden glibberige modderkruipers ontdekt, en in de heidegebieden is de grond arm.
«
»
13:30 De Magische Poort
Wanneer kwaadaardige moeralen een magische poort willen gebruiken om Vissenstad over te nemen, racen dolfijn Delphy en zijn vrienden tegen de klok om hun thuis redden.
«
»
14:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Tijdens een wandeling in het bos probeert Piya een bloem te fotograferen om haar virtuele herbarium compleet te maken, maar het is onvindbaar. Oggy is vermoeid, maar Piya weigert op te geven, met het risico dat ze alle anderen in gevaar brengt.
«
»
15:00 Nachtwacht
De Nachtwacht neemt het op tegen de oeroude Meestervampier die Vladimir in zijn macht heeft. De Nachtwacht moet Vladimir snel zien te redden.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Marie verneemt dat Samson met Florentine gaat ravotten, is Marie verbaasd. Als Marie aan Samson vertelt dat hij wel eens vuil zou kunnen worden en dan in bad moet, heeft Samson helemaal geen zin meer.
«
»
15:30 Molang
Molang en Piu Piu bestellen een robot die alles kan, maar ze beseffen niet dat hij ook te veel doet.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush durft geen hoge sprong het meer in te maken, dus gaat hij met Chep mee naar Moriel die volksverhalen verteld over Zwammetjes. Chep is sceptisch maar begint de verhalen te geloven als hij denkt te zien dat ze werken.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Om zijn gebrek aan fysieke kracht te compenseren, creëert Fizz Fizz-Junior, een supersterke hamster.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Fizz probeert een influencer te worden in de make-upindustrie. Om meer likes te krijgen organiseert hij een meet-up voor zijn abonnees, maar Magoo steelt de schijnwerpers.
«
»
16:00 Imago
Kemi, Zora, Awa en Zayn bereiken de tempel van En-Kai, de Primago van het Kenaya-woud, die hen wil ontvangen. Helaas verandert de ontmoeting in een nachtmerrie als ze ontdekken dat En-Kaï een pact heeft gesloten met zijn zus Damballa.
«
»
16:25 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy geeft Piya een kanarie, maar terwijl hij op de kakkerlakken jaagt, laat hij hem ontsnappen. De kakkerlakken en Oggy moeten zich vermommen als een kanarie om hun domheid niet te verraden aan Piya.
«
»
16:30 Nachtwacht
Charon komt naar Schemermeer om een nieuwe veerman te zoeken.
«
»
17:00 Amika
Merel is nieuw op de manege en brengt haar tijd door met het schoonmaken van de stallen en het borstelen van de paarden. Maar stiekem droomt ze ervan om zelf op een paard te stappen en een grote springruiter te worden zoals haar moeder.
«
»
17:45 De nieuwe avonturen van Oggy
Na een drukke dag, wil Oggy alleen maar slapen. Piya is niet slaperig, ze wil met de kakkerlakken kunnen spelen zonder Oggy wakker te maken. Maar de kakkerlakken zijn niet van plan om de kat te laten slapen.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
De gevlekte ringslang is de grootste slang van België, en Sien en Thomas proberen er een te vangen. Bijten of wurgen doet ze niet, dus proberen de schijtluizen te ontdekken wat de slang dan wel doet.
«
»
18:15 Nachtwacht
Keelin valt ten prooi aan de charmes van de Stanislem, een levensgevaarlijk wezen dat zich aanpast aan de wensen en verlangens van zijn prooi.
«
»
18:40 De Hoppers
Geert wil Daria's feestje opvrolijken als Wally Wasbeer. Ze wordt zestien. Geert verzint een plan: samen met Mo maakt hij een musical over Daria's leven.
«
»
18:55 De nieuwe avonturen van Oggy
Oggy negeert het verbod van Priya en hij kan het niet laten om in het dagboek van de jonge pachyderm te kijken. Maar het dagboek is nep, verzonnen door de kakkerlakken, zodat de kat al hun wensen kan uitvoeren.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Er is geen internet omdat Mike de rekening niet kon betalen. Mike ziet de oplossing in een hoop rommel die hij denkt voor een mooi prijsje te verkopen. Tussen de rommel vinden de Wannabe's ook een oude radio, en dus besluiten ze radio te gaan maken.
«
»
19:25 Zotte dieren
Een puppy laat zien hoe hij op een zak met lekkers kan passen, terwijl een baby kiekeboe speelt.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet een corgi puppy met een ongebruikelijke blaf en bekijk de finale van het kitty verspringen.
«
»
19:40 Jenny
Jenny heeft Blue uitgenodigd voor een laatste weekend in Flo's cottage. Ze weet dat ze kwetsbaar is en wil haar gedachten even verzetten, maar het stadsmeisje is niet echt in haar element op het platteland en kan onvoorspelbaar zijn.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De elf overgebleven kandidaten moeten raden wat Maurane van Karrewiet verandert in een gek decor vol prulletjes.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
20:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers