TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Scott & Bailey
Een 21-jarige taxichauffeur is op brute wijze vermoord. De politie vermoedt dat het gaat om een racistische moord. Ondertussen zijn Scott en Bailey op zoek naar Geoff Hastings dagboek, waarin hij zijn moorden bijhield.
«
»
03:00 Darby and Joan
Door de terugkeer van een bekende van haar reizen kan Joan de waarheid over haar man achterhalen.
«
»
03:40 Silent Witness
Sam Ryan schakelt het Lyell-team in om de aanslag op de staatssecretaris van Volksgezondheid te onderzoeken. Nikki krijgt de indruk dat Sam meer weet dan ze loslaat en vraagt zich af in hoeverre ze haar kan vertrouwen.
«
»
04:40 Murdoch Mysteries
Na een reeks gewelddadige moorden door verdrinking, waarbij de slachtoffers allen hoogopgeleide, ongetrouwde carrièrevrouwen waren, vermoedt Murdoch dat de dader seksistische en racistische motieven heeft.
«
»
05:25 Ghosts
Een jong stel dat er maar niet in slaagt hun eerste huis te kopen, kan hun geluk niet op wanneer een ver familielid hun een groot landhuis nalaat. Maar er schuilt een addertje onder het gras - het spookt in het huis.
«
»
06:00 Ghosts
Wanneer Alison opnieuw wordt bezocht door spookachtige verschijningen, overtuigt Mike haar ervan dat er een rationele verklaring voor is. Maar die geruststellende theorie slaat de plank mis.
«
»
06:30 Grantchester
Geordie en Leonard treffen een dode dakloze aan voor Leonards café. Mrs Chapman worstelt ondertussen met haar diagnose. Haar eigenaardige gedrag stelt Will en Geordie voor een raadsel.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown ontrafelt een duister mysterie na de moord op een deelnemer bij een danswedstrijd.
«
»
08:05 Death in Paradise
Het team onderzoekt de moord op de echtgenoot van een bekende calypsozangeres. Ondertussen worstelt Neville met de bekentenis van Sophie. Hij vraagt zich af of hij nog wel een toekomst heeft op Saint Marie.
«
»
09:00 Midsomer Murders
Een project om een molen terug op de kaart te zetten leidt tot de verdwijning van een rijke vrouw. Barnaby onderzoekt de zaak, en komt er ook achter dat een buurman van de vrouw vermoord is.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Een project om een molen terug op de kaart te zetten leidt tot de verdwijning van een rijke vrouw. Barnaby onderzoekt de zaak, en komt er ook achter dat een buurman van de vrouw vermoord is.
«
»
10:40 Call the Midwife
Terwijl de woningnood in Poplar toeneemt, wordt een trieste zaak onder de aandacht van het team gebracht. Ondertussen kampen de bewoners van Nonnatus House met de uitbraak van een verontrustende ziekte.
«
»
11:35 Shakespeare and Hathaway: Private Investigators
Een eenvoudige vermissingszaak neemt een dramatische wending wanneer Frank en Lu verstrikt raken in een ruzie over de opening van een nieuw Shakespeare-centrum waar niemand is wie ze lijken te zijn.
«
»
12:20 Death in Paradise
Wanneer een ontvoering eindigt in moord, moeten Neville en het team uitzoeken wat er mis is gegaan.
«
»
13:15 Father Brown
Father Brown wordt uitgenodigd voor een wijnproeverij. Nog voor de eerste proeverij vinden ze een dode hond. Korte tijd later is er nog een dode: Henry Gibbs. Henry was niet bepaald populair bij de wijnmakerij.
«
»
14:05 Father Brown
Het kunstmuseum stelt een zeer beroemd schilderij tentoon. Father Brown merkt een dief op en maakt zich zorgen over de veiligheid van het schilderij. Terwijl Father Brown de dief in de gaten houdt, ziet hij een groter gevaar over het hoofd.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Wanneer de vondst van een gemummificeerd lichaam Murdoch op het spoor brengt van een liefdesdrama, zet hem dat aan het denken over zijn relatie met Dr. Ogden.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een amateurastronoom die met een meteoriet op zijn hoofd is geslagen en overleden is aan zijn verwondingen.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Barnaby en Jones onderzoeken de dood van een amateurastronoom die met een meteoriet op zijn hoofd is geslagen en overleden is aan zijn verwondingen.
«
»
17:55 Death in Paradise
De gespannen, afgemeten detective Richard Poole is aangekomen op het Caribische eiland Saint-Marie. Hij wordt meteen aan het werk gezet: in een gesloten paniekkamer wordt het dode lichaam van een Engelse politieagent gevonden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Het lichaam van de pas getrouwde Lisa Moore wordt gevonden in een kamer waarvan zij geen sleutel had. Het onderzoek leidt detective Richard Poole tot de conclusie dat ze een affaire gehad moet hebben met haar moordenaar.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar een verwarde vrouw die verdacht wordt van het neersteken van haar goklustige verloofde, komen rechercheur Murdoch en Julia op gespannen voet te staan.
«
»
21:00 Harry Wild
Lichaamsdelen die op diverse plekken in de bergen van Dublin zijn aangetroffen blijken toe te behoren aan Freddy Scatt, de eigenaar van de boksschool waar Fergus trainde. Fergus voelt zich verplicht om op onderzoek te gaan.
«
»
22:00 Death in Paradise
Een passagier gaat aan boord van een vlucht naar Dominica, om vervolgens doodgeschoten te worden aangetroffen op Saint Marie grond. De piloot en stewardess ontkennen het slachtoffer ooit in hun vliegtuig te hebben gezien, wat argwaan wekt.
«
»
23:00 Beyond Paradise
DI Humphrey Goodman en zijn verloofde Martha hebben Londen verlaten om een nieuw leven te beginnen aan de kust van Devon. Humphrey aanvaardt de vacature van inspecteur bij het politiebureau van Shipton Abbott.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Murdoch ontmoet inspecteur Marcel Guillaume, de man die de inspiratie was voor commissaris Maigret.
«
»
00:50 Time
Drie vrouwen kruisen elkaars pad als ze op dezelfde dag in de Carlingford Prison aankomen. Alleenstaande moeder Orla vecht voor haar kinderen en heroïnegebruiker Kelsey staat voor een levensveranderende beslissing.
«
»
01:40 Dickensian
Honoria en Hawdon proberen de vrijheid van Edward Barbary te waarborgen. Arthurs drinkprobleem krijgt hem bijna in zijn greep en Compeyson is gedwongen hem een lesje te leren. Bucket krijgt een belangrijke nieuwe aanwijzing.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers