TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Lui heeft op zijn zolder een trompet gevonden die van zijn kaboutergrootvader is geweest. Die zat vroeger bij de fanfare. Samen starten de vriendjes hun eigen fanfare en ze spelen allemaal een instrument.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Kwebbel vertelt dat ze zich soms eenzaam voelt in bed. Ook haar vriendjes voelen zich wel eens alleen. Daarom timmert Klus een heel groot bed, waar ze met z'n allen in kunnen slapen.
«
»
06:10 Nurdys
De Nurdys spelen rond de vijver. De eend luiert op de oever onder een parasol. Als zijn vriend de kikker uit het water komt, spelen ze samen een spelletje koekoek en hebben ze een geweldige tijd.
«
»
06:15 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:30 Heidi
Grootvader geeft Heidi een broche die van haar oma en van haar moeder is geweest. Ze draagt hem met trots.
«
»
06:50 Nils Holgersson
Het paarseizoen begint en Nils ergert zich aan het romantische gedrag van Goudoog en Prachtwiek.
«
»
07:05 K3 Kan Het!
Josje geeft rolstoeldansles aan Merel en haar vriendinnetjes, waarna een heus optreden volgt. Ondertussen neemt Karen Xanthe mee naar de politieschool, want zij wil agente worden. En Kristel vervult de droom van Manon: leren autorijden.
«
»
07:25 VLOGLAB Together #Stories
Cedric en Steffi helpen Angela om meer te weten te komen over de geheime brief en gaan op zoektocht. Anneleen doet opnieuw een poging om uit de girlsband te stappen. Tristan gaat een kijkje nemen tijdens Annelies' repetitie voor de missverkiezing.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Scriptedrealityreeks over Vlaamse politieagenten die de misdaad bestrijden. De zaken zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen.
«
»
08:15 K3 Roller Disco
Hanne, Marthe en Klaasje kijken heel erg uit naar de seizoensfinale van hun favoriete serie 'Cool Chicks'. Ze moeten echter eerst werken en zich beheersen tot 's avonds om samen te kunnen kijken.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Magnus en Axel onthullen hun nieuwe mechano-draak. Hoewel het in het begin indrukwekkend is, wilden de Riders bewijzen dat het niet beter is dan een emmer bouten.
«
»
08:55 Super Monsters
De kinderen leren over de verschillende plaatsen die mensen en dieren als huis gebruiken. Op het dak maken ze kennis met de waterspuwer Doyle, die al eeuwen in de school woont en het grootste deel van de tijd slaapt.
«
»
09:10 Super Monsters
Nadat Drac en Katya hebben vernomen dat Spike ervan droomt om te kunnen vliegen, besluiten ze hem te helpen door hem vliegles te geven. Maar eigenlijk zijn zijn vleugels daar te klein voor.
«
»
09:20 Bol & Smik
Bol en Smik proberen één dag door te komen zonder luidruchtige ongelukjes te veroorzaken.
«
»
09:35 De keuken van Sofie
Sofie maakt een lekker en gezond gerecht. Ze bereidt gegrilde zalm met knolselderij.
«
»
09:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke helpen een vrouw die haar eigen huis niet in komt. Ze stellen vast dat er nog meer vreemde dingen gebeurd zijn. Er is ingebroken in de tennisclub. Robin en Tom hopen de dader te kunnen vatten.
«
»
12:25 Milo
Milo zit vast aan haar contract met Robyn, terwijl Otis een nieuw optreden regelt voor No Direction. Ondanks Hildes bezwaren gaat Lou door met zijn plannen voor de woonboot.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:35 Familie
Véronique lijkt door te dringen tot Peter. Jelle brengt hem ondertussen op een nieuw idee. Emma heeft het moeilijk na een bezoekje van Lucas. Ze lucht haar hart bij Zjef.
«
»
14:15 Wittekerke
Max en Caro willen volop genieten van de tijd die hen rest. Max wil elke seconde van de dag bij zijn geliefde zijn en laat Georges het politiekantoor openen.
«
»
15:20 Superstore
Amy probeert om meerdere karaktegetuigenissen over Mateo te vinden en er wordt een verlovingsfeestje voor Sandra gepland door Jonah. Zowel Glenn als Marcus wil Mateo's kluisje hebben.
«
»
15:50 Liefde voor muziek
Koen en Kris Wauters beleefden hun vorige deelname aan 'Liefde voor Muziek' heel verschillend. Voor Koen was het een donkere periode en hij hoopt dat hij er nu meer van kan genieten.
«
»
17:30 Special Forces
Niet alle rekruten springen even nauwkeurig om met hun materiaal. De groep moet dan ook boeten voor de nonchalance van een kandidaat. Na de hoogtevrees worden de deelnemers geconfronteerd met hun volgende angst: claustrofobie.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Hanne voelt zich tekortgedaan omdat niemand naar haar luistert. Rudi lijdt onder Zjefs botte gedrag.
«
»
20:40 Sing Again
Tijdens de halve finale strijden de twaalf overgebleven kandidaten in duo's tegen elkaar.
«
»
22:30 9-1-1
Terwijl Anthena in Florida voor haar zieke vader zorgt, onderzoeken zij en Bobby de verdwijning van haar jeugdvriendin van 45 jaar geleden.
«
»
23:35 Het conclaaf
Zeven politieke kopstukken komen samen in een kasteel om te debatteren over wat hen verdeelt, over hoe ze kunnen samenwerken en over het politieke klimaat in 2024.
«
»
00:45 Familie
Hanne voelt zich tekortgedaan omdat niemand naar haar luistert. Rudi lijdt onder Zjefs botte gedrag.
«
»
01:20 The Good Doctor
Andrews vraagt zich af of Shaun wel klaar is voor zijn eerste chirurgische ingreep. Na hun diagnose twijfelen Claire en Morgan aan het verhaal van hun patiënt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers