TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 The Marriage Pact
De stellen ontdekken de ingewikkelde wereld van financiën. Logan en Trevor komen hun eerste obstakel tegen. Dennis ontdekt wat Mary Anns diepste angst is. Armani's geduld wordt op de proef gesteld. Quentin probeert Alysha voor zich te winnen.
«
»
07:40 The Marriage Pact
De stellen doen een oefening die bedoeld is om het vertrouwen en de communicatie te testen. Naarmate de koppels zich kwetsbaarder opstellen, wordt het voor sommigen spannender, terwijl anderen juist enthousiaster worden.
«
»
08:30 The Block Australia
De koppels ploeteren in barre weersomstandigheden terwijl ze ontwerpplannen maken voor de badkamers.
«
»
09:30 Love It or List It
Michael en Becky waren dol op hun grote perceel en huis toen ze het zes jaar geleden kochten. Helaas stammen de afwerkingen binnen het huis uit de jaren 70 en moeten ze die nodig bijwerken.
«
»
10:25 Dr. Phil
De DEA waarschuwt dat het overmatig voorschrijven van ADHD-medicatie net zo erg kan zijn als de opioïdencrisis. Artsen wegen zich af of kinderen overmatig worden gediagnosticeerd en overmatig worden behandeld.
«
»
11:10 Love Island
Shaughna en Molly vertrekken voor een inhaalslag. Sean Paul geeft een optreden.
«
»
12:10 Love Island
Het gaat niet goed met Luke T. Paige stemt ermee in om Finns vriendin te worden. Mike en Pricilla kunnen het goed met elkaar vinden en stellen zelfs voor om op een date te gaan als ze weer thuis zijn.
«
»
13:05 Extreme Weddings: Australia
Een bruiloft op de oceaanbodem met 30 haaien als bruiloftsgasten en een aanstaande bruidegom die doodsbang is. De enige heidense trouwambtenaar van Australië kanaliseert de goden Thor en Odin.
«
»
14:00 Extreme Weddings: Australia
Dory en Jared vliegen hun huwelijk in tijdens een bruiloft met als thema extreme sports. Andrew wil trouwen omringd door schapen, maar zijn bruid is er niet zo blij mee en is vooral bang.
«
»
14:55 The Block Australia
De deelnemers voelen de druk terwijl ze hun badkamers proberen af te krijgen. Na op het laatste moment aan de show te zijn toegevoegd, na het schokkende vertrek van Joel en Elle, zijn Rachel en Ryan nog steeds aan het wennen aan het Blok-leven.
«
»
15:55 Paramedics
In het ruige bushland stort een auto honderd meter naar beneden in een ravijn en de redding van de gewonde bestuurder wordt een nachtmerrie voor vluchtverpleger Ray. Een tiener maakt een angstaanjagende val.
«
»
16:50 Dr. Phil
Dr. Phil laat ouders de realiteit zien van wat veel tieners achter het stuur van hun auto doen. Een moeder zegt dat ze geen idee had dat haar zoon deel uitmaakte van de straatrace cultuur, totdat hij omkwam bij een ongeval.
«
»
17:40 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met nog twee uitdagingen. De eerste is hun moeilijkste test tot nu toe: een gerecht bereiden volgens een opdracht van een van de strengste recensenten van het land, Grace Dent.
«
»
18:50 Love It or List It
Diane en Merl waren eerst weg van hun grote privéterrein, maar nu overwegen ze om te downsizen. Diane zou graag naar een herenhuis willen verhuizen dat dichter bij haar werk ligt, maar Merl wil bewijzen dat hun huidige woning een privé-oase kan zijn.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Het is zover: de verhuiswagen wordt uitgeladen in Noordwijk, de familie Meiland is weer compleet en terug bij hun roots. Het is een flinke overgang van de romantische boerderij op het platteland naar de moderne villa in de badplaats.
«
»
20:35 Paris in Love
Paris wordt geconfronteerd met de toenemende eisen van een aanstaande bruid en stort in, tot grote ontsteltenis en bezorgdheid van haar moeder en zus Nicky.
«
»
21:35 Paris in Love
Terug in Los Angeles zoekt Paris hulp met de steun van haar moeder en confronteert ze problemen uit het verleden die ze heeft vermeden.
«
»
22:30 Paris in Love
Paris en Carter zijn verrast wanneer Kathy een huis naast hen aan het strand huurt. Kathy doet een onverwachte bekentenis aan Paris, waardoor Paris eindelijk de bruiloft in handen neemt.
«
»
23:30 Love Island
Nadat Rebecca en Jordan van het eiland zijn gedumpt, volgt een ander stel op de voet. Er is een nieuwe jongen in de Villa en hij neemt een paar meisjes mee op date.
«
»
00:35 Love Island
Demi bedankt Jamie voor de date. Jamie vindt Luke M een beetje paranoïde. Nieuws Splash-uitdaging.
«
»
01:30 MasterChef UK
De deelnemers worden geconfronteerd met nog twee uitdagingen. De eerste is hun moeilijkste test tot nu toe: een gerecht bereiden volgens een opdracht van een van de strengste recensenten van het land, Grace Dent.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers