TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
23:10 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Lentebeelden
Sfeerbeelden vanuit verschillende Europese vakantiebestemmingen.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
17:45 Voices of the Dead
In 79 na Christus kan de Vesuvius elk moment uitbarsten. Bettany Hughes volgt het lot van vijf slachtoffers. Bettany legt de forensische puzzel van hun laatste 24 uur voor de uitbarsting.
«
»
18:30 Frozen Planet II
Antarctica is een van de meest onherbergzame bevroren werelden op aarde, maar toch leven hier o.a. albatrossen en pinguïns en hun grote vijand, het zeeluipaard.
«
»
19:20 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
20:00 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
20:10 Vranckx
Rudi Vranckx sprak in België met ooggetuigen die erin slaagden weg te vluchten uit Gaza. Een half jaar duurt de allesverwoestende oorlog daar intussen. Hele woongebieden zijn met de grond gelijkgemaakt, maar de menselijke ravage is niet te overzien.
«
»
20:55 The Night Caller
Tony wordt in het ziekenhuis verzorgd door een van zijn oud-leerlingen en stort in wanneer ze hem vertelt wat hij voor haar betekende. De politie komt hem ondervragen, maar Tony is hen te slim af. Rob wordt bedreigd om Tony zijn adres te geven.
«
»
21:40 The Night Caller
Het komt tot een confrontatie tussen Tony en Lawrence. Tony ontdekt dat Lawrence heeft gelogen over zijn kanker. Ze raken aan de praat en Tony biecht op dat hij Ste heeft aangereden. Lawrence probeert te vluchten, maar Tony krijgt hem te pakken.
«
»
22:25 Stella Blómkvist
De zaak zet Stella op het spoor van een jacht op kunstschatten waarbij de Mossad betrokken lijkt te zijn. Het wordt een ware race tegen de klok voordat haar cliënt wordt uitgeleverd.
«
»
23:10 Simple Minds: Everything is Possible
Het verhaal van Simple Minds, een iconische en invloedrijke Schotse newwaveband die voortkwam uit Glasgow. Bevat nooit eerder vertoonde beelden uit de familiearchieven van de leden.
«
»
00:35 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' - Thomas (VTM)

Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Michiel heeft Anouchka gekozen voor zijn 24 uurs-date. Sanne gaat dan weer op date met haar twee overgebleven mannen, die elk op hun eigen manier hun gevoelens tonen. Ondertussen moet Thomas een keuze maken tussen zijn vier dames en gaat Martijn te rade bij zijn zus.

'Boer zkt Vrouw', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers