TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
00:25 Love Island
Een samenvatting van de grootste verhalen en de beste ongeziene momenten van de tweede week in de Love Island villa. Sappige roddels worden onthuld.
«
»
01:15 The Block NZ: On Point
Terwijl de teams zich haasten om hun buitenruimtes te voltooien, lopen de emoties op als de teams afscheid nemen van hun Blokhuizen. De teams hopen nog een overwinning binnen te halen bij de jury.
«
»
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Love It or List It
Emilee en Jody hebben hun huis gekocht met de bedoeling het op te knappen, maar ze wonen al jaren in een bouwzone. Nu vindt Emilee dat het huis niet genoeg ruimte meer heeft.
«
»
09:00 Love It or List It
Tyler en Kim hebben een charmant huisje in het hart van de stad. Kim is echter moe van de weinige ruimte die ze hebben en het moeten delen van hun slaapkamer en badkamer met de kinderen, maar Tyler wil niet weg.
«
»
09:45 Love It or List It
Ryan wil hun gebrekkige huis in een opkomende wijk verlaten en een plek vinden die perfect is, maar Sarah is gehecht geraakt en wil blijven.
«
»
10:30 Love It or List It
LaShawn wil een huis met meer ruimte voor haar familie, maar haar moeder Lola wil niet verhuizen.
«
»
11:20 Love It or List It
Cole en Ashley hebben hun eerste huis ongezien gekocht. Nu moeten ze bepalen of het goed genoeg is voor een toekomstig gezin of grote groepen, of dat ze wellicht een nieuw huis moeten vinden.
«
»
12:10 Dr. Phil
Dr. Phil onderzoekt de zaak van Patty Prewitt, een vrouw die haar vasthoudt aan haar onschuld nadat ze tientallen jaren in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op haar man.
«
»
12:55 Dr. Phil
Dr. Phil praat met auteurs Regina Jackson en Saira Rao, 'Deconstructing Karen'-regisseur Patty Ivins-Specht en auteur Mike Bayer.
«
»
13:35 Dr. Phil
Dr. Phil leidt een discussie over de vraag of het acceptabel is dat een leraar sekswerk als bijbaan heeft. Terwijl activisten zich inzetten om het stigma op sekswerk te bestrijden, zijn critici van mening dat leraren een morele plicht hebben.
«
»
14:20 Dr. Phil
Deskundigen van de CDC, geneeskunde, onderwijs en wetgeving bespreken de aanpak van de COVID-19-pandemie. Verlies van leervermogen en de impact van schoolsluitingen en afstandsonderwijs en fouten die al vroeg zijn gemaakt.
«
»
15:00 Dr. Phil
Een panel van onderwijsexperts bespreekt het dichten van de kloof voor basisschoolkinderen die tijdens de pandemie achterstand hebben opgelopen. Welke vragen ouders nu aan hun schooldistricten moeten stellen.
«
»
15:45 Chateau Meiland
Op het chateau maakt Martien zich zorgen over zijn gezondheid. De vraag is of zijn hypochondrie weer opspeelt of dat er echt iets aan de hand is. Voor de zekerheid wordt er toch maar een afspraak gemaakt met de dokter.
«
»
16:30 Chateau Meiland
Als de familie Meiland ergens verstand van heeft, is het wel styling en interieur. Martien en Montana gaan helemaal los met de inrichting van de slaapkamer.
«
»
17:15 Chateau Meiland
Voor het eerst sinds het uitbreken van de crisis komt Nadège na maanden van isolatie een dagje werken op het chateau, tot groot plezier van de Meilandjes.
«
»
18:05 Chateau Meiland
De eerste kijkers zijn in aantocht en daarom is iedereen druk bezig om de puntjes op de i te zetten. Het kasteel moet schoon, opgeruimd en perfect ingericht zijn. Maar volgens Martien ontbreekt de geur, dus dient het hele huis geparfumeerd te worden.
«
»
18:50 Chateau Meiland
De familie Meiland heeft zich voorgenomen niet meer zelf te werken aan het Chateau nu ze op het punt staan te verhuizen naar Nederland. Maar deze week in Chateau Meiland moeten ze er toch weer aan geloven.
«
»
19:40 The Real Housewives of Amsterdam
The Real Housewives of Amsterdam kijken samen met gastheer Carlo Boszhard terug op een bewogen eerste seizoen. Tijdens de reünie uiten alle huisvrouwen hun grieven met elkaar, wat leidt tot verhitte emoties en hoog oplopende spanningen.
«
»
20:50 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump gooit de eerste bal in het Dodger Stadium. Kyle koopt een zonnebril van 75.000 dollar voor haar winkel. Kyle gaat om met haar zus Kim, die revalideert. Eileen lijdt een verlies. Yolanda gaat naar Lisa Rinna's verjaardagsdiner.
«
»
21:45 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump en Kyle racen door het Italiaanse platteland in een Ferrari. Familieproblemen komen naar boven. Yolanda neemt drastische maatregelen om haar gezondheid te verbeteren en Eileen en Lisa Rinna zijn verbijsterd over haar toestand.
«
»
22:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Wanneer Kyle terugkomt van haar Europese vakantie, krijgt ze slecht nieuws over haar zus. Kim, Lisa Rinna en Lisa Vanderpump gaan in een privéjet op zoek naar een minipaard voor Kens verjaardagscadeau. Een nieuwe huisvrouw leidt een dubbelleven.
«
»
23:40 Botched
Dr. Dubrow maakt een vrouw met verminkte borsten weer sexy. De dokters geven ook advies aan een patient over de transformatie van haar wangen.
«
»
00:35 Botched
Rodrigo Alves, verslaafd aan chirurgische ingrepen, komt langs na drie neusoperaties. Een dominatrix ondergaat een onconventionele procedure.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' - Thomas (VTM)

Boer Bert geniet van twee dates; eerst met Celine en vervolgens met de mondige Eva. Michiel heeft Anouchka gekozen voor zijn 24 uurs-date. Sanne gaat dan weer op date met haar twee overgebleven mannen, die elk op hun eigen manier hun gevoelens tonen. Ondertussen moet Thomas een keuze maken tussen zijn vier dames en gaat Martijn te rade bij zijn zus.

'Boer zkt Vrouw', om 19.55 uur op VTM.

Dossiers