TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
09:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:35 Hot Shots! Part Deux
Saddam Hoessein houdt enkele Amerikaanse burgers gegijzeld. Tug Benson, de president van de Verenigde Staten, besluit opnieuw een beroep te doen op Topper Harley.
«
»
16:10 All New Traffic Cops
Julian achtervolgt enkele dieven die er in een gestolen auto vandoor gaan. James arresteert dezelfde man twee keer, en Lauren gaat achter een groep dieven aan.
«
»
17:05 Walker, Texas Ranger
Walker wordt voor de voeten gelopen door een burgerwacht die het recht in eigen handen neemt en zelf op zoek gaat naar criminelen.
«
»
17:55 Ultimate Police Interceptors
Een beschonken bestuurder rijdt weg bij Chris Spencer en Kev Shaw, maakt een omweg door wat voortuinen en botst vervolgens tegen een muur. Ook Damo komt een roekeloze bestuurder tegen.
«
»
18:50 All New Traffic Cops
In Bradford rijdt iemand in een gestolen Nissan met honderdzestig kilometer per uur door het centrum. De agenten zetten de achtervolging in en proberen de bestuurder tot stoppen te dwingen.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een kabelbaan en een trampoline blijken geen goede combinatie te zijn, een heftruckchauffeur heeft een slechte dag op het werk en een airbag belandt op de sofa in een woonkamer.
«
»
20:35 Banlieue 13: Ultimatum
In het Parijs van 2013 keren Damien en Leïto terug naar de door geweld geteisterde gemeenschap van District 13. Ze proberen te verhinderen dat de machthebbers de buurt platgooien om plaats te maken voor een lucratief vastgoedproject.
«
»
22:20 MythBusters
De MythBusters onderzoeken twee explosieve mysteries: of een lijk bestand is tegen kogels en of een niet-Newtonse vloeistof tegen bomexplosies kan.
«
»
23:20 Road Wars
Hondengeleider Daryl wordt opgeroepen voor een caféruzie, terwijl een ander team al hun vaardigheden naar boven moet halen om een motorrijder die houdt van extreme snelheid, een halt toe te roepen.
«
»
00:20 Walker, Texas Ranger
Walker wordt voor de voeten gelopen door een burgerwacht die het recht in eigen handen neemt en zelf op zoek gaat naar criminelen.
«
»
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Ontdek de programma's van vandaag in onze tv-gids.

Dossiers