TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:10 Paris in Love
Paris laat Las Vegas oplichten bij de grote opening van een casino dat naar haar overgrootvader is genoemd, Carter's kinderwens kort na het huwelijk doet Paris zich afvragen hoe haar leven zal veranderen.
«
»
06:50 Paris in Love
Paris reist af naar Carters geboortestad in Michigan om dj te zijn op de bruiloft van een familielid, maar het opvallende verschil tussen de familie Hilton en Reum leidt ertoe dat Paris zich vragen stelt bij Carter's plannen voor hun toekomst.
«
»
07:40 Paris in Love
Paris en de familie gaan naar New York voor het verlovingsfeest, maar de sfeer wordt minder feestelijk als een strijd tussen Kathy en Carter openbaar wordt. Paris probeert zich te verschuilen achter haar verplichtingen op New York Fashion Week.
«
»
08:25 The Block Australia
De eerste slaapkamer van een stel maakt indruk op de juryleden en zorgt ervoor dat zij de keuze uit de huizen krijgen. Ondertussen loopt een ander stel weg zonder afscheid te nemen.
«
»
09:25 Love It or List It
Katherine is er met tegenzin mee ingestemd om na haar huwelijk om in Tylers goed onderhouden vrijgezellenflat te trekken. Terwijl Tyler en hun zoontje Liam in de blij zijn, voelt Katherine niet de liefde voor de binnenkant van hun huis.
«
»
10:20 Dr. Phil
Jared Bridegan, een 33-jarige vader van vier kinderen, werd gedood tijdens een schietpartij terwijl zijn tweejarige dochter toekeek. Het gerucht gaat dat Jareds ex-vrouw en haar huidige echtgenoot mogelijk bij de moord betrokken zijn geweest.
«
»
11:10 Love Island
Een verrassende herkoppeling vindt plaats als de jongens terugkeren, samen met Laura.
«
»
12:05 Love Island
De spanningen lopen op als de jongens terug zijn van Casa Amor en het tijd is te beslissen.
«
»
12:55 Say Yes to the Dress: Atlanta
Na meer dan 75 jurken te hebben gepast, heeft de kieskeurige bruid Monica er nog steeds geen gevonden. Daarnaast verrast de door prinsessen geobsedeerde Natalie iedereen bij het passen van haar jurk.
«
»
13:30 Say Yes to the Dress: Atlanta
Whitney weet nog niet precies hoe haar huwelijk eruit komt te zien en komt naar de winkel op zoek naar een jurk zonder stijl of budget in gedachten. Kan het team haar wat inspiratie geven?
«
»
13:55 Say Yes to the Dress: Atlanta
De voorkeur van bruid Leah voor een moderne jurk met zakken botst met de smaak van haar traditioneel ingestelde oma. De vader van bruid Courtney is veeleisend over het soort jurk dat zijn dochter volgens hem moet dragen.
«
»
14:25 Say Yes to the Dress: Atlanta
Meredith wil een eenvoudige jurk voor haar relaxte bruiloft, maar haar familie vindt dat ze best eens uit de band mag springen. Lindsay is bang dat haar jurk niet bij haar slanke figuur past.
«
»
14:55 The Block Australia
De koppels ploeteren in barre weersomstandigheden terwijl ze ontwerpplannen maken voor de badkamers.
«
»
15:55 Paramedics
Nat en Leonard gaan naar het zwembad van een hotel nadat een romantisch uitstapje voor een jonge moeder op een ramp uitloopt. Eamon en Mike behandelen een getraumatiseerd kind dat is aangevallen door een hond.
«
»
16:50 Dr. Phil
De DEA waarschuwt dat het overmatig voorschrijven van ADHD-medicatie net zo erg kan zijn als de opioïdencrisis. Artsen wegen zich af of kinderen overmatig worden gediagnosticeerd en overmatig worden behandeld.
«
»
17:40 MasterChef UK
Het is de vijfde en laatste week van de heats en de juryleden hebben opnieuw een reeks uitdagingen die de deelnemers moeten voltooien. Een nieuwe groep thuiskoks arriveert en zijn klaar voor hun eerste test.
«
»
18:50 Love It or List It
Michael en Becky waren dol op hun grote perceel en huis toen ze het zes jaar geleden kochten. Helaas stammen de afwerkingen binnen het huis uit de jaren 70 en moeten ze die nodig bijwerken.
«
»
19:45 Chateau Meiland
De familie Meiland verlaat de Achterhoek, maar Erica heeft nog niets ingepakt. Eigenlijk wil ze helemaal niet weg. De emoties lopen hoog op als ze proberen de inboedel in de veel te kleine vrachtwagen te proppen.
«
»
20:35 Extreme Weddings: Australia
Een bruiloft op de oceaanbodem met 30 haaien als bruiloftsgasten en een aanstaande bruidegom die doodsbang is. De enige heidense trouwambtenaar van Australië kanaliseert de goden Thor en Odin.
«
»
21:35 Extreme Weddings: Australia
Dory en Jared vliegen hun huwelijk in tijdens een bruiloft met als thema extreme sports. Andrew wil trouwen omringd door schapen, maar zijn bruid is er niet zo blij mee en is vooral bang.
«
»
22:35 The Real Housewives of Beverly Hills
Kyle en Lisa Rinna kruisen elkaars pad in New York City. Lisa Vanderpump verrast Ken met een horloge op zijn verjaardag. Eileen blijft worstelen met het verlies van haar moeder.
«
»
23:30 Love Island
Shaughna en Molly vertrekken voor een inhaalslag. Sean Paul geeft een optreden.
«
»
00:40 Love Island
Het gaat niet goed met Luke T. Paige stemt ermee in om Finns vriendin te worden. Mike en Pricilla kunnen het goed met elkaar vinden en stellen zelfs voor om op een date te gaan als ze weer thuis zijn.
«
»
01:30 MasterChef UK
Het is de vijfde en laatste week van de heats en de juryleden hebben opnieuw een reeks uitdagingen die de deelnemers moeten voltooien. Een nieuwe groep thuiskoks arriveert en zijn klaar voor hun eerste test.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Londen, jaren 70. Estella, een jonge oplichtster die ervan droomt om modeontwerpster te worden, belandt na tal van tegenslagen op straat, samen met de bevriende boeven Horace en Jasper. Op een dag trekt het modebewustzijn van Estella de aandacht van de narcistische barones Von Hellman, een steenrijke modelegende die ontwerpt voor de 'rich and famous'. Maar hun relatie leidt tot een reeks gebeurtenissen die de gemene kant in Estella naar boven brengen.

'Cruella', film uit 2021 met oa. Emma Stone, om 20.30 uur op VTM.

Dossiers