TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Two and a Half Men
De voormalige zakenpartner van Walden duikt opeens op, met de bedoeling om een oud meningsverschil tussen hen beiden uit te klaren.
«
»
02:50 Two and a Half Men
Alan en Lyndsey komen op het briljante idee om hun veeleisende moeders aan elkaar voor te stellen. Maar wanneer deze twee wel heel goed met elkaar op kunnen schieten, blijkt dit toch niet zo'n heel goed idee.
«
»
03:15 Two and a Half Men
Zoey komt het weekend doorbrengen bij Walden, dit verloopt echter niet zoals verwacht als hij haar vertelt dat hij zaken gaat doen met zijn ex-vrouw. Intussen hebben Alan en Lyndsey moeite met de nieuwe verworven relatie van hun moeders.
«
»
03:35 Two and a Half Men
Walden vertelt Alan dat Zoey en haar dochter Ava de komende week bij hen zullen doorbrengen. Het is een test voor het koppel om na te gaan of ze nadien ook permanent zullen samenwonen.
«
»
03:55 Two and a Half Men
Walden staat op het punt om te vertellen dat hij nog niet samen wil wonen met Zoey en haar dochter Ava. Verder neemt Alan zich voor om zijn leven te veranderen nadat hij getroffen wordt door een hartaanval.
«
»
04:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:58 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 Two and a Half Men
Walden organiseert, op de valreep, een grote surpriseparty voor de verjaardag van Zoey. Maar dat is niet de enige verrassing, hij heeft ook een bijzonder verzoek voor haar.
«
»
09:50 Two and a Half Men
Walden zit diep in de put nu het definitief over is met Zoey. Zijn moeder, collega Billie, Alan en Berta weten niet meer wat ze met hem aan moeten. Intussen heeft Alan wel heel witte tanden.
«
»
10:10 NCIS: Los Angeles
Callen en Sam zijn geschokt als een oude bekende, waarvan zij dachten dat deze recent vermoord was, ze opzoekt en om hulp vraagt.
«
»
10:55 Hawaii Five-0
McGarrett, Danny, Tani en Junior worden blootgesteld aan een dodelijk biologisch wapen. De rest heeft van het team heeft acht uur om hen te redden, en hun leven te redden.
«
»
11:35 The Titan Games
De competitie gaat verder met de onderlinge uitdagingen. De winnende man zal het opnemen tegen de regerende Titan en NFL-grootheid Joe Thomas, en de winnende vrouw zal de regerende Titan Chantae McMillan uitdagen op de berg Olympus.
«
»
12:20 Bar Rescue
Jon gaat naar Moreno Valley, Californië, om de erfenis van een pizza- en sportbar te redden nadat het overlijden van een van de eigenaren een familie in wanorde achterlaat.
«
»
13:05 Pawn Stars
Rick is in de Big Apple om een deal te sluiten. Een speciale editie van een Stan Lee Funko Pop pop.
«
»
13:50 Highway Thru Hell
Jamie test de grenzen van zijn klassieke kraanwagen in een grindgroeve. Mitch en James klauteren om een vrachtwagen en een camper te redden op een ijzige klif. Colin krijgt eindelijk een scheur in de duwbumper van Mighty Mo.
«
»
14:40 The Titan Games
De beste deelnemers in de Central Division nemen het tegen elkaar op in een driegevecht, waarbij de winnaars het tegen elkaar opnemen. De laatste atleten moeten op de berg Olympus de regerende Titanen Joe Thomas en Dani Speegle verslaan.
«
»
15:30 Hawaii Five-0
McGarrett, Danny, Tani en Junior worden blootgesteld aan een dodelijk biologisch wapen. De rest heeft van het team heeft acht uur om hen te redden, en hun leven te redden.
«
»
16:20 World's Most Dangerous Prisoners
Op achttienjarige leeftijd pleegt Christa Pike een brute moord en wordt daarmee een van de jongste vrouwen ooit die naar de dodencel wordt gestuurd. Edward Johnson wordt naar de gevangenis gestuurd voor de brute moord op een vriendin.
«
»
17:10 Bar Rescue
Jon moet een café-eigenaar en haar familiebedrijf redden voordat het in vlammen opgaat.
«
»
18:00 Pawn Stars
Rick vindt een footballhelm aan die is gesigneerd door 28 Heisman Trophy-winnaars. Corey maakt zich klaar om Transformers-speelgoed voor de winkel te kopen. Rick probeert niet gek te worden van een Alfred Hitchcock-poster.
«
»
18:50 Highway Thru Hell
Wanneer een kiepwagen en aanhangwagen in dicht struikgewas crashen, worden Al Quiring en Zonen zware reddingshouthakkers. Met de hulp van Gord Boyd overwint Team Green omgevingsobstakels en een verwrongen wrak dat vastzit in de bomen.
«
»
19:40 Border Security: America's Front Line
Een beveiliger ontdekt goud in het vliegveld Chicago O'Hare. Reizigers maken gebruik van de wetgeving tijdens een ondervraging in Blaine. Een opblaasbaar kinderbadje is gevuld met iets anders dan water.
«
»
20:10 Border Security: America's Front Line
In Blaine wordt de wietpijp van een rondtrekkende reiziger ontdekt. De douane ondervraagt een Mexicaans staatsburger met vreemde reisplannen. In Port Huron wordt een reiziger achtervolgd door zijn verleden.
«
»
20:35 The Winter King
Er vindt een aantal verleidelijke activiteiten plaats in de aanloop naar de bruiloft van Arthur en Ceinwyn. Arthur wordt verwelkomd in de wereld van Gorfydd en ontdekt een meer beschaafde kant van hem.
«
»
21:30 The Winter King
Arthur gelooft dat Bedwin over vrede kan onderhandelen met Gorfydd, die vastbesloten is wraak te nemen. Sansum bouwt een kerk in de buurt van de Avalon-site, wat Nimue met afschuw vervult.
«
»
22:35 The Winter King
Ceinwyn onthult dat Gorfydd een bondgenootschap sluit met de Saksen. Derfel ontdekt de doodsoorzaak van de christenen. Arthur worstelt met de last van het leiderschap en gaat een moeilijke periode door.
«
»
23:30 The Winter King
Derfel vindt Nimue op het Isle of the Dead. Arthur zweert te zullen vechten om Groot-Brittannië te redden wegens schuldgevoelens veroorzaakt door de deal die hij met de Saksen heeft moeten sluiten.
«
»
00:30 Scorpion
Het team gaat undercover om een illegale handel in luxewagens te onderzoeken. Een levering van biologische wapens dreigt alles in de war te sturen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers