Ook Tanja Dexters en Anouchka Balsing in 'De Grote Sprong'

dinsdag 30 juli 2013

VTM heeft via Twitter opnieuw twee namen bekend gemaakt voor het gloednieuw programma 'De Grote Sprong'. Naast onder andere Sergio en Véronique De Kock zullen ook Tanja Dexters en Anouchka Balsing zich wagen aan het grote duikavontuur.

Tanja Dexters hoeft weinig introductie. Haar tv-carrière staat bol van avontuur. Voor een echte waaghals zoals Tanja zal 'De Grote Sprong' ook deze keer een avontuur zijn waarin zij zich zal vastbijten tot de eindmeet. Eerder zette zij ook al een mooi resultaat neer in 'Expeditie Robinson' en 'Sterren op het ijs'.

Een ander opvallende deelnemer is voormalig danskampioene Anouchka Balsing. Vlaanderen kent haar natuurlijk als het strenge jurylid van 'Sterren op de Dansvloer'. Dit najaar zijn de rollen omgedraaid en zal zij wekelijks het oordeel van de jury moeten trotseren.

Het overzicht van de andere deelnemers vind je HIER.

In 'De Grote Sprong' zullen bekende gezichten de Olympische discipline van het schoonspringen onder de knie proberen te krijgen. Eerst volgen ze een wekenlange training waarbij ze begeleid worden door een internationaal team van professionele schoonspringers. Wekelijks beoordeelt een professionele jury hun solo- en duosprongen tijdens de liveshows op elegantie, techniek, moed en moeilijkheidsgraad en kunnen ook de kijkers thuis hun stem uitbrengen voor hun favoriete sprong. Evi Hanssen en Kürt Rogiers presenteren 'De Grote Sprong'.

DOSSIER: De Grote Sprong (VTM)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Milwaukee is een van de armste steden in de Verenigde Staten, met de meest verscheiden mix aan nationaliteiten. Het wapengeweld en het aantal moorden swingt er de pan uit, en de stad in het midwesten staat dan ook symbool voor de complexe relatie van de VS met wapens en de groeiende tweespalt tussen de politie en de Afro-Amerikaanse gemeenschap. Louis loopt mee met de politie van Milwaukee die patrouilleert in District 5, een van de dodelijkste wijken van het land, met een moordcijfer dat twaalf keer het nationale gemiddelde is. Hij volgt ook de recherche die een van de vele moorden in de stad onderzoekt. Verder bezoekt Louis ook een familie die recent een geliefde verloor door wapengeweld, en hij ontmoet een voormalig bendeleidster die nu haar leven heeft omgegooid en zelf oplossingen aanreikt om het geweld te stoppen. In de straten van Milwaukee dompelt hij zich onder in een gemeenschap die zich misbegrepen voelt door de politie, waardoor het vertrouwen helemaal weg is.

'Louis Theroux - Dark States', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers