HBO Max start deze zomer in Vlaanderen!

dinsdag 7 mei 2024

Warner Bros. Discovery kondigde vandaag aan dat hun nieuwe streamingdienst HBO Max op 1 juli in België wordt gelanceerd. HBO Max brengt de niet te missen programmering van HBO, het real-life entertainment van Discovery en alle internationale topsport uitzendingen van Eurosports premium-abonnement samen, om een volwaardige kijkervaring te creëren met voortreffelijke tv-programma's, nieuwe en iconische films en onmisbare sportwedstrijden – voor het eerst op één plek.

HBO Max geeft klanten vanaf 11 juni 2024 kosteloos eerder toegang* voor het plan dat zij kiezen (exclusief de Sport add-on) voor de eerste 14 dagen van hun abonnement, voordat de volledige lancering plaatsvindt op 1 juli 2024. Tijdens deze korte periode zullen bepaalde titels enkel beschikbaar zijn in het Engels en het Frans. De volledige HBO Max-ervaring met alle inhoud in het Nederlands en Frans zal vanaf begin juli beschikbaar zijn. Door lokale marktomstandigheden heeft WBD ervoor gekozen om voor haar nieuwe streamingdienst in Nederland en België de merknaam HBO Max te gebruiken. In andere landen wordt het Max genoemd.

Alle Be tv klanten krijgen vanaf de eerdere toegangsperdiode op 11 juni 2024 zonder extra kosten toegang tot HBO Max via het abonnement 'Basic met reclame'. Telenet klanten kunnen snel na de lancering toegang tot de HBO Max app krijgen via de Telenet TV box. Daarnaast is er met Ads & Data een nieuw partnership afgesloten, waardoor zij de exclusieve advertentiepartner voor HBO Max in België worden. Ads & Data zal de advertenties beheren en aanbieden voor het abonnement 'Basic met reclame' op de Belgische markt.

JB Perrette, CEO en President van Global Streaming & Games bij Warner Bros. Discovery, kondigde eerder de uitrol van HBO Max aan op het tv-festival Series Mania en zei “HBO Max is het streamingplatform van Warner Bros. Discovery en bouwt voort op onze lange geschiedenis in Europa en brengt zo een geweldige verbreding en verdieping van het cultuurbepalend entertainment van onze diensten en netwerken samen op één plek. De ongeëvenaarde content die we hebben op HBO Max, van 'House of the Dragon' tot de Olympische Spelen van Parijs 2024 en zoveel meer, betekent dat wat je stemming ook is, HBO Max altijd iets geweldigs heeft voor iedereen.”


​Content vanaf 1 juli 2024
​​
​De lancering van HBO Max gaat gepaard met de langverwachte terugkeer van de HBO-Original 'House of the Dragon (seizoen 2)', en de HBO-Originals 'The Last of Us', 'The White Lotus', 'Euphoria', 'True Detective: Night Country', 'The Regime', 'The Sympathizer', 'The Jinx Part Two' en de aankomende nieuwe komedie 'The Franchise'. Een nieuwe reeks van Max Originals, gebaseerd op populaire titels van Warner Bros., zullen eveneens op het platform verschijnen, waaronder 'The Penguin' en 'Welcome to Derry' (Stephen Kings 'IT'). Films van Warner Bros. omvatten 'Wonka', 'Aquaman and the Lost Kingdom' en 'The Color Purple'. Ook een hele reeks films uit de uitgebreide library van Warner Bros. zal beschikbaar zijn, waaronder de hele 'Harry Potter'-reeks, 'The Matrix', 'The Dark Knight', 'Joker', maar ook de populaire series van Discovery zoals '90 Day Fiancé', 'Gold Rush' en 'Fixer Upper' zullen beschikbaar zijn.

Deze zomer is HBO Max ook de enige plek waar je alles live van de Olympische Spelen van Parijs 2024 kunt bekijken. Parijs 2024 maakt deel uit van elke abonnementsvorm, zodat alle klanten volledige toegang krijgen tot het grootste sportevenement ter wereld. Een Sports Add-On biedt fans daarnaast nog meer verslaggeving aan van grote internationale en Europese sporten, waaronder tennis Grand Slams zoals Australian Open, Roland-Garros en de US Open, de drie grote rondes van de koers: Giro d'Italia, La Vuelta a España en de Tour de France naast de Tour de France Femmes, en alle Wielermonumenten & Klassiekers, de autorace van de 24 uur van Le Mans, de Snooker World Tour, de Golf PGA Tour en alle grote wintersport WK’s en wereldbekerevenementen.**

HBO Max onderscheidt zich onder de streamers door op unieke wijze ongeëvenaarde aanbod en superieure kwaliteit te combineren met iconische franchises en een sterke productervaring. HBO Max vertelt bijzondere verhalen voor iedereen met een diverse collectie aan kwalitatieve content binnen alle genres en formats uit de uitgebreide familie van merken van Warner Bros. Discovery, waaronder HBO Originals, Max Originals, Warner Bros. films, the DC Universe, content voor kinderen en de beste programma’s over sport, reality, lifestyle, koken, thuis, true crime en documentaires van Discovery, Eurosport, TLC, HGTV, ID en veel meer.​


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play4 logo

Rik Verheye en Sam Kerkhofs hebben hun jongensdroom waargemaakt. Ze hebben met hun eigen spaarcenten een voetbalclub gekocht: Sporting Hasselt. Maar al snel blijkt dat de club zich in een veel slechtere staat bevindt dan ze hadden verwacht.

'De Spor', om 21.20 uur op Play4.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 15:15
    Sporza op zondag
    02:20
    Journaallus
  • 16:55
    De markt
    07:30
    Ketnet Junior
  • 17:10
    Nachtwacht
    06:00
    Tik Tak
  • 17:00
    Helden van hier: In de lucht
    05:05
    Geen uitzending
  • 16:50
    Huis gesmaakt
    02:25
    Geen uitzending
  • 15:25
    The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
    09:10
    Geen uitzending
  • 16:45
    MythBusters
    09:05
    Geen uitzending
  • 16:50
    Baywatch
    02:20
    JAG
  • 16:40
    SOS Piet
    06:00
    Joe
  • 17:00
    Junior Bake Off Vlaanderen
    02:05
    Geen uitzending
  • 16:40
    Criminal Minds
    02:05
    Geen uitzending
  • 17:00
    Bar Rescue
    03:20
    Two and a Half Men
  • 16:50
    Paramedics
    05:00
    Geen uitzending
  • 17:05
    Killer at the Crime Scene
    05:00
    Geen uitzending
  • 17:00
    Herhalingslus
    08:00
    Wijzer Wonen
  • 16:56
    Simple diy
    05:55
    Sixties To Six
  • 16:50
    Guillaume's Paris
  • 17:05
    Thomas Pieters vs Bart Raes
    02:00
    Wordt aangekondigd
  • 16:15
    Beyond Paradise
    02:00
    Scott & Bailey
  • 16:20
    NOS Studio Sport Live
    02:26
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 17:10
    Kruispunt
    07:15
    Tijd voor Max
  • 17:12
    Freeks wilde wereld
    02:20
    NOS Studio Sport