MTV's dating show 'Ex On The Beach' is terug

zaterdag 31 januari 2015

Hysterie, drama en liefde in de zon zijn een gevaarlijke combinatie in MTV's realityserie 'Ex On The Beach'. Het tweede seizoen van deze datingshow met onverwachte wending start op zondag 1 februari om 21.40 uur op MTV.

Opnieuw vertrekt er een groep singles naar het paradijs voor een zomer vol liefde... althans dat denken ze. Net als de vonken er van af vliegen tussen de singles komt er onverwacht bezoek van hun exen. Elke week komt er een nieuwe deelnemer aan in het paradijs met geheime motieven. Sommigen willen wraak, anderen hopen hun ex terug winnen en natuurlijk zijn er ook deelnemers die gewoon een scene willen schoppen. Het wordt een ingewikkeld liefdesweb.


Vandaag werd de cast bekend gemaakt en de beruchte exen Gaz en Charlotte uit Geordie Shore zitten erbij! Zullen ze opnieuw voor elkaar vallen of vinden ze een nieuwe liefde? Uiteraard is Charlotte niet de enige ex van Gaz. De vrouwenverslinder komt in een huis vol met vroegere vlammen, exen en one-night stands naast ook een aantal nieuwe beauties in bikini.

Deelnemers
Op 1 februari start het nieuwe seizoen van de datingshow 'Ex On The Beach' op MTV. Acht sexy singles zullen een villa in Marbella betreden om daar te feesten en flirten. Wat ze niet weten is dat hun exen één voor één opduiken!

Nu het nieuwe seizoen bijna start en het duidelijk is geworden dat Gaz en Charlotte, Geordie Shores meest besproken (ex-)koppel, de villa betreden is het tijd om de rest van de singles aan je voor te stellen!

Anita: Dit topmodel uit Londen heeft gigantisch veel zelfvertrouwen en neemt zichzelf niet te serieus. Jongens in haar buurt kunnen maar beter oppassen, want ze omschrijft zichzelf als een nachtmerrie en een psychopaat. Daarnaast heeft ze een hekel aan jongens die selfies maken en is ze ongelofelijk jaloers...

Connor: De baby van de groep is pas 18 jaar oud . Toch weet deze cheeky jongen uit Essex, met sixpack, precies wat hij doet. Hij heeft zelfs het bed gedeeld met een van zijn moeders vriendinnen! Hij noemt zichzelf geweldig, knap, en een echte lady killer.

Morgan: Bij deze ex-pro-voetballer (nu een zakenman!) gaat alles om geld, maar hij zit niet te wachten op meisjes die alleen op zijn centen uit zijn. Hij vindt zichzelf een geweldig vriendje, maar moet toegeven dat hij wel vaak vreemdgaat.

Rogan: Hij noemt zichzelf de zoon van Zeus, is een fitnessmodel en heeft een geweldig lichaam. Maar laat je niet afleiden door al dit moois want hij noemt zichzelf een verschrikkelijk vriendje en is alles behalve trouw. Nadat zijn ex-vriendin (een gestoorde stripper) hem probeerde te vermoorden heeft hij dan ook maar besloten om single te blijven.

Kayleigh: Ze omschrijft zichzelf als zelfverzekerd, grappig, en onvoorspelbaar. Ze vindt haar krankzinnigheid haar grootste zwakte en noemt zichzelf een crazy girlfriend. Erg makkelijk in de omgang is Kayleigh niet, ze staat namelijk erg graag in de schijnwerpers en laat zich door niemand tegenhouden!

Loren: Loren heeft een erg warrig liefdesleven. Ze heeft lange relaties gehad en met scharrels gedate, maar momenteel geniet ze van het vrijgezellenbestaan. Eén ding is zeker: met Loren verveel je je nooit! Van arrogante jongens moet ze niets hebben, ze heeft liever iemand die haar meeneemt naar haar favoriete McDonald’s restaurant.

Luke: Deze Justin Bieber dubbelganger werkt maar 3 dagen per week zodat hij de rest van zijn tijd kan besteden aan het versieren van meisjes. Anders dan de rest van de jongens is hij niet verslaafd aan sporten en zonnen. Misschien omdat hij uit 'Cardiffornia' komt?

Melissa: Deze internationale DJ is zo eerlijk dat ze haar hebben benoemd tot 'ijskoningin'. Haar relaties duren nooit lang omdat ze erg snel op jongens is uitgekeken. Ze stalkt haar vriendjes en ook hun telefoons zijn niet veilig voor haar.

Eén ding is zeker: met deze 8 sexy singles wordt seizoen 2 van 'Ex On The Beach' onvergetelijk. Verwacht romances, ruzies en een hele hoop drama. 'Whose Ex is Next?'

'Ex On The Beach', vanaf zondag 1 februari om 21.40 uur op MTV.


TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Liefde voor Muziek' - Susan & Freek (VTM)

Vandaag staat het charmantste koppel uit Nederland centraal: Suzan & Freek. Bij hun vorige deelname in 2022 wisten ze menig Vlaams hart te veroveren en ook deze keer leggen ze hun ziel bloot. In ruil voor zoveel openheid krijgen ze wondermooie versies van hun nummers te horen die hen meermaals tot tranen toe weten te ontroeren.

'Liefde voor Muziek', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
  • 19:00
    VRT NWS journaal 19u
    06:00
    Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
  • 18:35
    Extra Time
    07:30
    Ketnet Junior
  • 19:00
    Karrewiet
    05:00
    Geen uitzending
  • 19:00
    VTM Nieuws
    05:30
    Geen uitzending
  • 18:50
    Ambulance
    02:30
    Geen uitzending
  • 18:40
    The Simpsons
    09:00
    Geen uitzending
  • 18:50
    All New Traffic Cops
    09:10
    Geen uitzending
  • 18:40
    The X-Files
    15:50
    Married ... With Children
  • 19:00
    SOS Piet
    06:00
    Joe
  • 18:55
    Friends
    04:50
    Geen uitzending
  • 18:45
    Criminal Minds
    02:15
    Neighbours: A New Chapter
  • 18:50
    Backroad Truckers
    02:55
    Geen uitzending
  • 18:50
    Love It or List It
    02:20
    Geen uitzending
  • 19:00
    Forensic Files II
    05:00
    Geen uitzending
  • 15:00
    Herhalingslus
    20:00
    Z-Nieuws
  • 18:49
    Het zelfbouwhuis
    06:00
    Nog Even Soezen
  • 18:45
    Ottolenghi's Mediterranean Feast
  • 18:10
    The Paddock
    03:35
    Tennis: Rolex Monte-Carlo Masters 2024
  • 19:00
    London Kills
    02:30
    Grantchester
  • 18:48
    NOS Sportjournaal
    02:15
    NOS Journaal
  • 18:30
    Noord-Zuid-Oost-West
    07:00
    NOS Journaal met gebarentaal
  • 19:00
    NOS Jeugdjournaal
    02:01
    Schiffmacher's Legacy