Eerste wildcard 'Mijn Pop-up Restaurant' voor Guus en Dries
Feest in Hasselt! De felbegeerde eerste wildcard ging donderdagavond naar het duo Guus en Dries die onlangs hun pop-up restaurant openende in Hasselt.
Het was een spannende aflevering voor de vijf duo's die deelnemen aan het VTM-programma 'Mijn Pop-up Restaurant'. Eén van hen kreeg immers een wildcard van de jury. En de inzet was hoog. De winnaars van de wildcard zijn zeker dat zij niet als eerste de deuren moeten sluiten. Daarnaast krijgen ze ook een masterclass van sterrenchef dan Peter Goossens.
Juryleden Sergio Herman, Sepideh Sedaghatnia en Alex Callier gaven punten op zaal, keuken en de uitwerking van het concept. De pop-up die de grootste evolutie had doorgemaakt, kreeg de wildcard. En volgens de jury waren dat Guus en Dries van Asparaguus in Hasselt!
Volg Guus en Dries op Facebook!
Voor de pop-ups in Aalst, Antwerpen, Brussel en Oostende breken spannende tijden aan. Eén van hen zal als eerste de deuren moeten sluiten. De duo’s krijgen vanaf dinsdag 21 april 2015 het bezoek van recensent Jeroen Meus, die de restaurants samen met zijn echtgenote Stéphanie onder de loep zal nemen en beoordelen. Welke twee pop-ups als eerste genomineerd worden voor sluiting, weten we op dinsdag 28 april 2015.