De 'Helse Bruiden' zijn terug op Vitaya

woensdag 28 juni 2006

Je bent kalm, georganiseerd en kan vele dingen tegelijk aan. Vrienden en familie zouden niet weten wat te beginnen zonder je wijsheid, aandacht en goede zorgen. Je bent een liefhebbende vriendin, dochter, werknemer of baas. Dan ontmoet je de ware. De perfecte man voor jou. Je wordt verliefd, en het leven is mooi. Dan besluit je te trouwen. En plots wordt alles anders...

De stress van een nakende trouwpartij kan zelfs de meest zachtaardige en suikerzoete vrouw tijdelijk omtoveren tot een echt huwelijksmonster - een 'helse bruid'.

Wat gebeurt er wanneer gewone vrouwen in de greep raken van uitzonderlijke pre-huwelijksstress? Op deze vraag geeft het tweede seizoen van 'Helse Bruiden' op Vitaya een antwoord. Het programma gunt ons een blik achter de schermen van grote en minder grote huwelijksfeesten om zo te ontdekken wat koppels samenbrengt en wat er gebeurt wanneer de spanningen hun tol beginnen te eisen.

Vrienden, familie, huwelijksplanners, cateraars, ontwerpers, bloemisten en muzikanten onthullen elk een stukje van de huwelijkspuzzel. De camera's zijn erbij wanneer de bruid haar perfecte jurk vindt. Ook de uitwisseling van de geloften wordt gefilmd - of het nu op een strand is, in een tempel of in de tuin van een vriend. Het programma volgt de koppels in hun strijd om binnen het budget te blijven en tijdens discussies over de huwelijkstaart. Het publiek mag zien hoe alles misloopt en hoe alles uiteindelijk toch nog goed komt.

Aflevering 1: woensdag 19 juli 2006: Op het laatste nippertje
Thuy Pham, een 27-jarige Vietnamese business planner huwt binnenkort met John Kim. Hun grote dag komt stilaan dichterbij en de spanningen stijgen zienderogen. De bruidsmeisjes verblijven in Texas en dus moet John de razernij van zijn toekomstige vrouw alleen doorstaan. Er moeten nog erg veel voorbereidingen worden getroffen voor ze in het huwelijksbootje kunnen stappen. Vrijgezellenfeestjes, pasbeurten, ringen kiezen, bloemen, de fotograaf, een DJ, de uitnodigingen, haar en make-up; er valt dus heel wat te filmen in afwachting van hun grote dag. Uiteindelijk gaat alles goed en John kan opgelucht ademhalen: de helse bruid in Thuy is verdwenen.

De negentienjarige bruid Adrianna is erg opvliegend. Ze heeft slechts n maand om haar huwelijk met Jason voor te bereiden en drijft al haar geliefden tot waanzin. Haar moeder helpt haar de ceremonie te organiseren, maar Adrianna wil de dingen op haar manier of anders niet. De toekomstige bruid gaat op zoek naar een trouwjapon en na heel wat pasbeurten vindt ze eindelijk haar droomjurk. Later ontdekt ze dat deze niet proper is en dat reinigen heel wat tijd in beslag zal nemen. De tijd dringt!

Jada, een 31-jarige reclameconsulente, is erg perfectionistisch. Ze eist uniformiteit en perfectie voor alle aspecten van haar huwelijk. Wanneer Julius vertelt dat hij een extra bruidsjonker heeft, ontploft Jada. Zelfs de huwelijkplanner kan de gemoederen niet bedaren. Jada's bruidsmeisje komt aan uit New York om steun te bieden. Later gaan alle bruidsmeisjes hun jurk passen maar Jada is niet tevreden over het resultaat.

'Helse bruiden', vanaf woensdag 19 juli om 21.35 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spoed 24/7' (foto: En -  VRT 2017)

Een trein die net uit Leuven vertrokken was, ontspoort. Op de spoedgevallendienst wordt meteen alles in gereedheid gebracht om mogelijke slachtoffers op te vangen. Er wordt plaats vrijgemaakt. Medisch personeel wordt gevraagd stand-by te blijven, operatiezalen worden klaargezet. Het cordineren van dit alles is moeilijk, want er is maar weinig informatie. Dan komt het bericht dat er 100 slachtoffers zouden zijn. Er wordt beslist om het rampenplan af te kondigen. Onder de slachtoffers zijn Jos en Renilde. Jos is er erg aan toe. Hij heeft een heel diepe snee in zijn hals en verloor veel bloed...

'Spoed 24/7', om 20.40 uur op En.

Dossiers